“Ik heb de appartementen zo ontworpen dat mensen er vrij simpel een echt spectaculair interieur van kunnen maken”, aldus Remy Meijers. “Natuurlijk kunnen de kopers één van mijn drie signaturen of afbouwpakketten aanschaffen of een deel of een mix ervan. Ze kunnen er ook een compleet Remy Meijers appartement van maken, met mijn meubels, lampen enzovoorts. Maar dat hoeft allemaal niet. De toekomstige bewoners kunnen zich ook gewoon door mijn ontwerpen laten inspireren.”

Appartement Signature I

“Ik vind het prettig om mensen een beetje verwonderd te laten raken. Daarom werk ik met verschillende materialen en structuren. Om een rommeltje te voorkomen, ligt alles natuurlijk wel in één lijn. Deze stijl is licht van toon maar wel warm. Zo zit er een lichte houten vloer in en een houten kastenwand, en heeft het stucwerk een klein structuurtje op basis van klei.

Overigens zie je dit ontwerp geprojecteerd op een van mijn favoriete hoekappartementen. Het heeft een prachtige mastersuite met dubbele deuren. Je ziet ook goed hoe riant de badkamer is, met de ruime inloopdouche, het vrijstaande bad en de dubbele wastafel.”

Van dit signature is appartement 6 nog beschikbaar!
Interesse?

Appartement Signature II

“Deze stijl heb ik wat zwaarder aangezet met een donkere visgraatvloer, natuursteen en andere rijke materialen. Maar het blijft steeds binnen die strakke belijningen, ruimtelijk en overzichtelijk terwijl je je er toch ook geborgen voelt. De kastenwand in de huiskamer is aan de halzijde een garderobe. Ook zit er wat constructiewerk in, waardoor je nergens koofjes of leidingschachten ziet. Het blok is omkleed met hout, wat een warme uitstraling geeft. Verder twee extra slaapkamers voor de kinderen of loges die een grote badkamer delen. Zo kan een ieder lekker en ontspannen in hun eigen zone blijven.”

Appartement Signature III

“Deze stijl is minimalistisch en strak, met een gietvloer die ook doorloopt in de natte ruimtes. Verder kenmerkt zich deze kosmopolitische stijl door lichte kleuren, en materialen die wat harder en gladder zijn. De plattegrond is van een penthouse en daarvoor is deze stijl zeker geschikt. Wat je ook terugziet in dit appartement, en in andere penthouses en grote appartementen, is een prominent keukeneiland met bar. Dat is echt een blikvanger. Maar zoals met alles wat ik ontwerp, gaat uiterlijk gepaard met functionaliteit. Je gezinsleden of gasten kunnen lekker aan de bar met je zitten praten terwijl jij aan het koken bent.”

Download de voorbeelden van de signaturen toegepast in de verschillende appartementen